Der er en lang række fordele ved at bruge os som partner

Friske øjne
Det er altid sundt at få tingene set med friske øjne. Uanset hvem og hvor dygtig man er, vil man uundgåeligt blive ramt at vanetænkning.

Inspiration fra andre brancher
Ved at bruge en rådgiver som er i kontakt med en bred vifte af virksomheder, er det muligt at lære af andres erfaringer.  

Neutral sparringspartner
Vi har ingen interesse i at sælge eller foreslå ting, som vi ikke selv tror vil have effekt for jer. Vi er medieneutrale og og har derfor ingen interesse i f.eks. at sælge annoncer i særlige medier. Vi tager normalt heller ikke imod provision for at sælge underleverandørers løsninger. Derved kan vi sikre en neutral og uvildig rådgivning.

Langsigtet samarbejde
Vi ønsker at opbygge langsigtet samarbejde med vores kunder. Derfor ønsker vi heller ikke at presse hurtige løsninger ned over kundernes hoveder for at lave et hurtigt salg.

Tæt tilknytning øger kvaliteten
Vi tror på, at et tæt samarbejde mellem jer og os giver det bedste resultat. Vi får fingeren på jeres puls, så vi ved, hvad der sker på jeres marked, og hvordan I udnytter det bedst muligt.

Fleksible ressourcer og mindre faste omkostninger
Ved at benytte os som rådgiver eller projekt- leverandør, får I rådighed over nogle marketing- ressourcer, som normalt kun findes i store virksomheder, og I betaler kun efter faktisk forbrug og behov.