Underleverandører

Globaliseringen = jagt på nye kunder
Enhver industrivirksomhed oplever, at kunderne konstant er på jagt efter bedre og billigere leverandører. Derfor er det vigtigt både at holde på de gamle kunder men også at sikre tilgan- gen af nye kunder. I den forbindelse er det vigtigt, at I får fortalt, hvor gode I er, og hvad I kan tilbyde, som f.eks. den kinesiske leverandører ikke kan.

Vi kan hjælpe jer med at fortælle kundeem- nerne, hvorfor de skal vælge jer som under- leverandør. Vi kan også hjælpe jer i det indled- ende salgsarbejde ved at planlægge og gennemføre kampagner, der kan åbne døren   og finde interesserede kundeemner, som I kan arbejde videre med.

Hjælp til at fastholde kunderne
Alt for mange virksomheder ved alt for lidt om, hvorfor deres kunder handler med dem og ikke vælger en anden leverandør. De fleste tror, at kunderne handler hos dem, fordi de er de bedste, men alt for få ved reelt, hvor sikkert de sidder i sadlen.

Vi kan hjælpe jer med f.eks. at lave kundeanalyser, hvor I kan finde ud af, hvorfor kunderne handler hos jer. Måske har I konkurrencemæssige fordele, som I slet ikke er klar over og udnytter. Måske er der vigtige advarselssignaler, der kan sikre jeres fremtid.